Naši Izdelki

Naši izdelki

Čili v prahu Capričili

Posip Capričili

Naš osnovni pridelek – čili v prahu – vsebuje posušene in zmlete plodove ducata najbolj pekočih vrst čilija – s Carolino Reaper in Scorpion Moruga  na čelu … Za potrebe tržišča, na katerem pač niso vsi zaljubljeni v skrajnosti, smo pripravili posip s tremi stopnjami pikantnosti – rdeči, oranžni in rumeni – od najostrejšega do blagega, primernega za nežnejše duše in jedi, ki si jih običajno ne predstavljamo pikantne (ribe, solate in druge …)

 … Posip Capričili je poseben tudi zato, ker mu dodajamo domača zelišča – dišavnice – v neznatnih količinah, a dovolj, da razpoznavno obogati aromo posipa … najbolj razkošno dišeča pa je seveda mešanica čilija s suhimi jurčki! 

Pašta Capričili

Naše domače testenine izdelujemo v sodelovanju z loaklnim proizvajalcem svežih in suhih testenin Pašte Krebelj, ki z izbranimi sestavinami, med katerimi je seveda čili Capričili, pripravi pašto in jo v objemu morja ter sonca povsem naravno posuši. Ljubezen naših rok, morski zrak in naravno sušenje, kot so ga poznale še naše none, dajejo pašti poseben okus.

Čokolada Capričili

Vsak izdelek, ki zapusti proizvodni obrat čokoladnice Tramontana, je narejen iz najkvalitetnejše belgijske čokolade in je plod recepture, ki se je oblikovala ter izboljševala skozi mnoga leta. Proizvodnjo visoko kvalitetnih izdelkov jim omogoča nenehno mednarodno izobraževanje vodilnih kreativnih kadrov.

V njihovo znanje zaupa tudi Capričili ekipa, ki je v sodelovanju s čokoladnico Tramontana ustvarila izjemni pikantni čokoladi, eno s 60, drugo pa s kar 80 odstotnim kakavjim deležem, ki zadovolji potrebe po čokoladi tudi pri najzahtevnejših ljubiteljih čilija in sladkorja.

Pikanten sladki refošk Capričili

Pikanten sladki refošk je prav poseben produikt naše ekipe. Po mesecih in mesecih poskusov in varijacij smo v sodelovanju s Šavrinsko kletjo Boršt ustvarili izdelek, ki je ob prihodu na tržišče podrl vse rekorde. Nežno pikantnemu desertnemu vinu, ki se odlično poda k sladicam, priznavajo odličnost tudi največji »sovražniki« pikantnih jedi.

Copyrights © capricili

X